Aktivitetet e Myftinisë Shkup

Shih të gjitha

MYFTIU DR. QENAN EF. ISMAILI PRITI NË TAKIM Z. SEJDI KURTULUSH

Dje, 21 shtator 2021, Myftiu dr. Qenan ef. Ismaili priti në takim, z.Sejdi Kurtulush të cilin e shoqëroi Hfz. Xhemail ef. Nuhiju, përgjegjësi i Institutit të Hifzit “Hafiz Ismail Efendiu’ …

Ngjarje

Shih të gjitha

MESAZH NGUSHËLLIMI

Me pikëllim e dhimbje të thellë po ndjekim lajmet mbi tragjedinë që ka kapluar Tetovën si pasojë e një shpërthimi tek spitali modular (Kovid – Qendra). Sipas burimeve të mediave …

Vizita

Shih të gjitha

KOMISIONI PËR VLERËSIM TË MEKTEBEVE VIZITOI MEKTEBIN “DRITA”

Më18 shtator 2021 (e shtunë), Komisioni për Vlerësim të Nxënësve pranë Myftinisë, i përfaqësuar nga anëtarët e komisionit Zeqirja ef. Tairi dhe Shefket ef. Bafqari, vizitoi nxënësit e mektebit “Drita”- …