35-ТО ИЗДАНИЕ НА ЕМИСИЈАТА „ СОВЕТИ НА ЏУМА“ ВО РАДИО ВАТИ

Денес, 31 јануари 2020 година ( Џума) под водство на референтот на Муфтиството на ИВЗ – Скопје Реџеп еф.Имери се емитува следното издание на емисијата “ Совети на џума “.

Гостин на 35-то издание на емисијата е Нимет еф.Алиу , хатиб во џамијата Хаџи Имер – с.Љуботен

Тема : “Добрите дела”

Емисијата ќе се емитува денес (џума) во 11 часот.

Сектор за информирање при Муфтиството на ИВЗ – Скопје