KËSHILLA E XHUMASË NË RADIO VATI- “VLERA E MUAJIT MUHAREM”

KËSHILLA E XHUMASË NË RADIO VATI- “VLERA E MUAJIT MUHAREM”
Me datë 04 gusht 2023, me fillim në ora 12:30 transmetohet edicioni i 188- të në kuadër të emisionit “Këshilla e Xhumasë” në valët 88.4 në Radio Vati.
Mysafir i këtij edicioni është Shaban ef. Tairi, i cili do të ligjërojë në temën: “Vlera e muajit Muharem”.
Emisionin e udhëheq referenti i Myftinisë së Shkupit Irfan Sulejmani.
Xhuma të begatë dhe lutje të pranuara!