52 -ТО ИЗДАНИЕ НА ЕМИСИЈАТА „ СОВЕТИ НА ЏУМА“ ВО РАДИО ВАТИ

Денес, (7 август 2020) година, под водство на референтот на Муфтиството на ИВЗ – Скопје, Реџеп еф.Имери се емитува следното издание на емисијата “ Совети на џума “.

Гостин на 52-то издание на емисијата е Шабан еф.Таири , хатиб во “Трета Џамија” – Сарај

Тема : Зикрот (споменувањето на Аллах – духовната врска со Возвишениот Аллах

Емисијата ќе се емитува денес (џума) во 12 часот.