8 – ТО ИЗДАНИЕ НА ЕМИСИЈАТА “СВЕТЛИНА НА ЖИВОТОТ” ВО РАДИО СКОПЈЕ

Вечерва, четврток (16 јули 2020 година), се емитува 38-то издание во рамките на едукативно-религиозната емисија „Светлина на животот“ на водителката Валбона Зунче-Пајазити.
Гостин во вечерашната емисија е Али еф. Зибери , хатиб во џамијата “Хиџри “с.Кондово
Тема: „Скромноста”
Емисијата ќе се емитува вечерва со почеток од 21:30 – 22:30 часот, на фреквенциите на Радио Скопје.
 
Следете нè!