88 ИЗДАНИЕ НА ЕМИСИЈАТА „СОВЕТИ ЗА ЏУМА“ НА РАДИО ВАТИ

Муфтиството во Скјопје, денес, на 11 јуни 2021 година, под водство на модераторот на емисијата Реџеп еф. Имери, за слушателите на Радио Вати, во 88-то издание, го претставува имамот Метуш еф. Мемеди, хатиб во џамијата „Ухуд“ во населбата Дижон.
Тема: „Човекот, да му се врати на неговата вера“
Емисијата се емитува во 12:00 часот
Џума мубарек!