AKTIVITET SPORTIV ME IMAMAT E XHAMIVE

 Aktiviteti sportiv – futboll me hoxhallarët aktivë nëpër xhami, ky aktivitet sportiv zhvillohet çdo javë kurse kënaqësia është në lojën aktive dhe vëllezërore nga të gjithë lojtarët pjesëmarrës.
#aktivitetSportiv
May be an image of 7 people, people playing football and people playing soccer