BANDEROLAT “URIME MUAJI I RAMAZANIT” ZBUKUROJNË RRUGËT E SHKUPIT

Për të rikujtuar besimtarët për ardhjen e muajit të bekuar të Ramazanit, Myftinia e BFI – Shkup në vendet më të frekuentuara të qytetit, karadakut, karshiakës dhe dërvenit vendosi banderola me mbishkrim “Urime muaji i Ramazanit” edhe atë: në gjuhën shqipe, maqedone, turke, boshnjake dhe rome.