BEQIR EF. ALIEVSKI – IMAM NË XHAMINË “HAXHI QAZIM” TË LAGJES GAZI BABË

Sot, më 14 janar 2022 (e xhuma), mr. Nexhmi ef. Ferati, sekretar pranë Myftinisë së Shkupit dhe dr. Fatmir ef. Zaimi, referent i xhematit të qytetit pranë Myftinisë së Shkupit vizituan xhematin e xhamisë “Haxhi Qazim” në lagjen e Gazibabës me rastin e autorizimit të Beqir Alievskit detyrën; imam në këtë xhami.
Para faljes së namazit të xhumasë, sekretari mr.Nexhmi Ferati në fjalën e tij prezentoi Beqir ef. Alievskin para xhematit dhe në emër të Myftiut uroi imamin e ri duke i dëshiruar mbarësi në detyrën e tij dhe përmendi obligimet dhe të drejtat e nëpunësit fetar të autorizuar bazuar në Rregulloren e Punës të Myftinisë së BFI – Shkup.
Hytben e xhumasë e realizoi dr. Fatmir ef. Zaimi, ndërsa në namazin e xhumasë xhematin e udhëhoqi sekretari, mr. Nexhmi ef. Ferati.