00389 2 3117 410
Cairska 52, Skopje
REFERENTI PËR ÇËSHTJE FETARO – ARSIMORE PRANË MYFTINISË SË SHKUPIT VIZITOI INSTITUTIN E HIFZIT HFZ.ISMAIL EF.ALIEVSKI

REFERENTI PËR ÇËSHTJE FETARO – ARSIMORE PRANË MYFTINISË SË SHKUPIT VIZITOI INSTITUTIN E HIFZIT HFZ.ISMAIL EF.ALIEVSKI

  Më 29.10.2019, referenti për çështje fetaro-arsimore pranë Myftinisë së BFI -Shkup, Mr.Nexhmi ef.Ferati i shoqëruar nga referentët e Myftinisë, Rexhep ef.Imeri dhe Jetmir Jakupi, vizituan nxënësit e institutit të Hifzit “Ismail ef.Alievski”, ku u mirëpritën nga ana e përgjegjësit, Hfz.Xhemail ef.Nuhiju. Përgjatë kësaj vizite u vlerësua puna dhe angazhimi…

Read more