88 ИЗДАНИЕ НА ЕМИСИЈАТА „СОВЕТИ ЗА ЏУМА“ НА РАДИО ВАТИ

Муфтиството во Скјопје, денес, на 11 јуни 2021 година, под водство на модераторот на емисијата Реџеп еф. Имери, за слушателите на Радио Вати, во 88-то…

View More 88 ИЗДАНИЕ НА ЕМИСИЈАТА „СОВЕТИ ЗА ЏУМА“ НА РАДИО ВАТИ

52 -ТО ИЗДАНИЕ НА ЕМИСИЈАТА „ СОВЕТИ НА ЏУМА“ ВО РАДИО ВАТИ

Денес, (7 август 2020) година, под водство на референтот на Муфтиството на ИВЗ – Скопје, Реџеп еф.Имери се емитува следното издание на емисијата “ Совети…

View More 52 -ТО ИЗДАНИЕ НА ЕМИСИЈАТА „ СОВЕТИ НА ЏУМА“ ВО РАДИО ВАТИ

8 – ТО ИЗДАНИЕ НА ЕМИСИЈАТА “СВЕТЛИНА НА ЖИВОТОТ” ВО РАДИО СКОПЈЕ

Вечерва, четврток (16 јули 2020 година), се емитува 38-то издание во рамките на едукативно-религиозната емисија „Светлина на животот“ на водителката Валбона Зунче-Пајазити. Гостин во вечерашната…

View More 8 – ТО ИЗДАНИЕ НА ЕМИСИЈАТА “СВЕТЛИНА НА ЖИВОТОТ” ВО РАДИО СКОПЈЕ

Скопското Муфтиство го реализира 28-то издание на емисијата „Светлина на животот“ во Радио Скопје

Вечерва , 6 февруари 2020 се емитува следното издание на едукативно –верската емисија „Светлина на животот“ со Валбона Зунче – Пајазити. Гостин во вечерашната емисија…

View More Скопското Муфтиство го реализира 28-то издание на емисијата „Светлина на животот“ во Радио Скопје