ÇLIRIMI I MEKES U SHËNUA NË XHAMINË “ATAULLAH HOXHA”

Më 11 prill 2023, në xhaminë “Ataullah Hoxha” në Studeniçan, me mesazhe nga Çlirimi i Mekes Myftinia e BFI – Shkup shënoi këtë ditë dhe fillimin e aktiviteteve në netët tek të dhjetë netëve të fundit të muajit të bekuar të Ramazanit.
Me prezencë të një numri të madh të xhematlinjëve, këshillit të xhamisë, hatibit Mutalib ef. Ademi dhe hoxhallarëve e hafizlerëve të kësaj ane mysafirët dhe personeli i Myftinisë u mirëprit në një atmosferë të ngrohtë dhe vëllazërore.
Hatibi i kësaj xhamie në emër të këshillit dhe xhematit falenderoi Myftininë që përzgjodhi xhaminë “Ataullah Hoxha” të shënojë këtë natë dhe fillimin e aktiviteteve në netët tek të dhjetë netëve të fundit të muajit të bekuar të Ramazanit.
 
Në vazhdim Llokman ef. Kamberi përcolli disa mesazhe nga Çlirimi i Mekes, e më pas Nimet ef. Aliu, Avni ef. Asani, Ali ef. Ziberi dhe Orhan ef. Saliu përcollën mesazhe nga Çlirimi i Mekes.