“Ditari im gjatë Ramazanit” – libër praktik për fëmijë të moshës 9 – 14 vjeç

“Ditari im gjatë Ramazanit” – libër praktik për fëmijë të moshës 9 – 14 vjeç

 

“Ditari im gjatë Ramazanit” është një ditar modern dhe praktik e mjaft tërheqës që u dedikohet fëmijëve të moshës 9-14 vjeç me qëllim që ata të organizojnë e planifikojnë në mënyrën më të mirë 30 ditëshin e muajit të bekuar të Ramazanit.

Ky libë praktik përmban: hadithe, këshilla, ajete Kuranore, hapsirë për shënime; ide e mendime, planifikim për iftar e syfyr, ndjekja e namazeve dhe ibadeteve tjera dhe shumë rubrika të tjera.

30 DITË LUTJE, AGJËRIM, MIRËNJOHJE DHE MIRËSI!

Përktheu në shqip: Semra Kurtish, mualime pranë mektebit të lagjes Nerez i Poshtëm, Shkup
Ky libër, mund të shkarkohet ne formatin elektronik (PDF).

Shkarko këtu: https://www.filemail.com/d/mjfljcernnuuelf