Ditari im i Ramazanit

 

“Ditari im i Ramazanit” është një ditar modern dhe praktik dhe mjaft tërheqës që u dedikohet fëmijëve të moshës 9-14 vjeç me qëllim që ata të organizojnë e planifikojnë në mënyrën më të mirë 30 ditëshin e muajit të bekuar të Ramazanit.

Ky libë praktik përmban: hadithe, këshilla, ajete Kuranore, hapsirë për shënime; ide e mendime, planifikim për iftar e syfyr, ndjekja e namazeve dhe ibadeteve tjera dhe shumë rubrika të tjera.
30 DITË LUTJE, AGJËRIM, MIRËNJOHJE DHE MIRËSI!
Përktheu në shqip: Semra Kurtish, mualime pranë mektebit të lagjes Nerez i Poshtëm, Shkup
Këtë libër mund ta shfletoni në linkun në PDF