“DREJTËSIA DHE BARABRËSIA NË ISLAM”

Më 20 janar 2023, me fillim në ora 11:30 u transmetua edicioni i 164-t në kuadër të emisionit “Këshilla e Xhumasë” në valët 88.4 të Radio Vatit.
Mysafir i këtij edicioni ishte Mutalib ef. Ademi, i cili ligjëroi në temën: “Drejtësia dhe barabarësia në islam”.
Emisionin e udhëheq referenti i Myftinisë së Shkupit hfz. Irfan ef. Sulejmani.