DUA HATME NË MEKTEBET E XHAMISË “MEHMET EF. SADIK” – SHKUP DHE XHAMISË “DUDIJE” – RASHÇE

Me datë, 4 nëntor 2023, u realizua ceremonia e duasë së hatmes në mektebin e xhamisë “Mehmet ef. Sadik”- Shkup nga mualimja Semra Alili.
Mualimja u dëshiroi mirëseardhje të pranishmëve.
Arife Iseni në fjalën e rastit në emër të Myftiut uroi nxënëset për përfundimin e hatmes dhe mësimin e çështjeve elementare të mësimbesimit islam si dhe bëri shpërndarjen e certifikatave për nxënësit ndërsa mualimes Semra Alili i dhuroi mirënjohje në shenjë respekti dhe falenderimi për kontributin e dhënë, si dhe bëri duan e hatmes.
May be an image of 4 people
Ndërsa, me datë 5 nëntor 2023, u realizua ceremonia e duasë së hatmes në mektebin e xhamisë “Dudije”- Rashçe nga mualimja Rejhane Hoxha.
Mualimja u dëshiroi mirëseardhje të pranishmëve.
Arife Iseni në fjalën e rastit në emër të Myftiut uroi nxënëset për përfundimin e hatmes dhe mësimin e çështjeve elementare të mësimbesimit islam si dhe bëri shpërndarjen e certifikatave për nxënësit ndërsa mualimes Rejhane Hoxha i dhuroi mirënjohje në shenjë respekti dhe falenderimi për kontributin e dhënë, si dhe bëri duan e hatmes.
No photo description available.
Lusim Allahun Fuqiplotë që mualimet ti shpërblejë për kontributin e dhënë ndërsa nxënëseve Allahu ju dhashtë shëndet dhe ua plotësoftë gjitha dëshirat e hajrit.