DUA HATME NË MEKTEBIN E XHAMISË SË FSHATIT “RASHÇE E POSHTME”

Me datë 13 gusht 2023 u realizua ceremonia e duasë së hatmes në mektebin e xhamisë së fshatit “Rashçe e poshtme” nga mualimja Qëndresa Bakiu.
Mualimja u dëshiroi mirëseardhje të pranishmëve.
Xheuhere Ramani në fjalën e rastit në emër të Myftiut uroi nxënëset për përfundimin e hatmes dhe mësimin e çështjeve elementare të mësimbesimit islam si dhe bëri shpërndarjen e certifikatave të 61 nxënsave ndërsa mualimes Qëndresa Bakiu i dhuroi mirënjohje në shenjë respekti dhe falenderimi për kontributin e dhënë, si dhe bëri duan e hatmes.
Lusim Allahun Fuqiplotë që mualimen ta shpërblejë për kontributin e dhënë ndërsa nxënëseve Allahu ju dhashtë shëndet dhe ua plotësoftë gjitha dëshirat e hajrit.