DUA HATME NË MEKTEBIN E XHAMISË “UHUD” – DIZHON

Me datë, 8 shtator 2023 u realizua ceremonia e duasë së hatmes në mektebin e xhamisë “Uhud”-Dizhon nga mualimja hfz.Munevere Murtezi.
Mualimja u dëshiroi mirëseardhje të pranishmëve.
Arife Iseni në fjalën e rastit në emër të Myftiut uroi nxënëset për përfundimin e hatmes dhe mësimin e çështjeve elementare të mësimbesimit islam si dhe bëri shpërndarjen e certifikatave për nxënësit ndërsa mualimes hfz.Munevere Murtezi i dhuroi mirënjohje në shenjë respekti dhe falenderimi për kontributin e dhënë, kurse prof.Selvije Dardhishta bëri duan e hatmes.
Lusim Allahun Fuqiplotë që mualimen ta shpërblejë për kontributin e dhënë ndërsa nxënëseve Allahu ju dhashtë shëndet dhe ua plotësoftë gjitha dëshirat e hajrit