EDICIONI 63 – TË I EMISIONIT “KËSHILLA E XHUMASË” NË RADIO VATI

Sot, 6 nëntor 2020, (e xhuma) nën udhëheqjen e referentit të Myftinisë Rexhep ef. Imeri transmetohet edicioni i radhës në kuadër të emisionit “Këshilla e xhumasë”.
Mysafir në edicionin e 63- të të emisionit është Rasim ef. Ademi, hatib në xhaminë “Karshiaka” – Batincë.
Tema: “Falu njerëzve dashuri”
Emisioni do të transmetohet sot (e xhuma), ora 12:00.
Dëgjim të këndshëm dhe lutje të pranuara!
Xhuma të begatë!