EDICIONI 64 – TË I EMISIONIT “KËSHILLA E XHUMASË” NË RADIO VATI

Sot, 13 nëntor 2020, (e xhuma) nën udhëheqjen e referentit të Myftinisë Rexhep ef. Imeri transmetohet edicioni i radhës në kuadër të emisionit “Këshilla e xhumasë”.

Mysafir në edicionin e 64- të të emisionit është Abdusamed ef.Zeqiri, hatib në xhaminë “Mustafa Pasha” – Shkup.

Tema: “Momentet e humbjes së vetbesimit”

Emisioni do të transmetohet sot (e xhuma), ora 12:00.

Dëgjim të këndshëm dhe lutje të pranuara!

Xhuma të begatë!