EDICIONI I 100 I EMISIONIT “KËSHILLA E XHUMASË”

Myftinia e Shkupit, më 17 shtaror 2021, me fillim në ora 12:00 nën udhëheqjen e moderatorit të emisionit, referent në Myftininë e Shkupit, hfz. Irfan ef. Sulejmani, do të emeton edicionin e 100- të, në kuadër të emisionit “Këshilla e Xhumasë”.
I ftuar nga ana e Myftinisë së Shkupit, në këtë edicion është Muhamed ef. Miftari, imam në xhaminë ‘Fetah Efendi’ të lagjes së Butelit.
“Dituria dhe sfidat rinisë” është tema që trajtoi Muhamed ef.Miftari enkas për dëgjuesit e Radio Vatit.
Allahu jua pranoftë lutjet e kësaj dite të bekuar!
Xhuma të begatë!