EDICIONI I 110-TË I EMISIONIT KËSHILLA E XHUMASË

Myftinia e Shkupit, sot, më 26 nëntor 2021, me fillim në ora 12:00 nën udhëheqjen e moderatorit të emisionit, referent në Myftininë e Shkupit, Hfz.Irfan ef. Sulejmani, do të emeton edicionin e 110- të, në kuadër të emisionit “Këshilla e Xhumasë” në Radio Vati.

I ftuar nga ana e Myftinisë së Shkupit, në këtë edicion të radhës është Shaban ef. Tairi, hatib dhe mualim pranë xhamisë së fshatit Llokë.

Tema që trajton në këtë edicion Shaban Efendiu titullohet: “Vlera e Halefëve”

Xhuma të begatë!