EDICIONI I 92-TË I EMISIONIT “KËSHILLA E XHUMASË” NË RADIO VATI

Myftinia e Shkupit, sot, më 9 korrik 2021, nën udhëheqjen e moderatorit të emisionit, Rexhep ef. Imeri, për dëgjuesit e Radio Vatit, në edicionin e 92 – të, sjell hoxhën Zejnullah ef. Sadiki, imam dhe mualim pranë xhamisë “UHUD” të lagjes së Dizhonit.
“Lakmia” është tema që trajton Zejnulla ef. Sadiki për dëgjuesit e Radio Vatit. Emisioni transmetohet në ora 12:00.
Xhuma të begatë!