EDICIONI I 94-TË I EMISIONIT KËSHILLA E XHUMASË

Myftinia e Shkupit, më 30 korrik 2021, nën udhëheqjen e moderatorit të emisionit, Rexhep ef. Imeri, për dëgjuesit e Radio Vatit, në edicionin e 94 – të sjell Shaban ef. Tairin, hatib dhe mualim pranë xhamisë së fshatit Llokë.
“Bullizmi” është tema që trajton Shaban ef. Tairi enkas për dëgjuesit e Radio Vatit.
Emisioni transmetohet në ora 12:00.
Xhuma të begatë!