EDICIONI I 98-TË I EMISIONIT “KËSHILLA E XHUMASË”

Myftinia e Shkupit, më 3 shtaror 2021, me fillim në ora 12:00 nën udhëheqjen e moderatorit të emisionit, referent në Myftininë e Shkupit, hfz. Irfan ef. Sulejmani, do të emeton edicionin e 98 – të, në kuadër të emisionit “Këshilla e Xhumasë”.
I ftuar në këtë edicion është Llokman ef. Abdullau, hatib në xhaminë “Haxhi Sabri” të fshatit Batincë.
“Njerëzit që i do dhe ata të cilët i urren Allahu.xh.sh”është tema që trajtoi Llokman ef. Abdullau enkas për dëgjuesit e Radio Vatit.
Allahu jua pranoftë gjitha ibadetet dhe lutjet!
Xhuma të begatë!