EMISIONI “KËSHILLA E XHUMASË” : MORALI I MUHAMEDIT A.S

Myftinia e Shkupit, sot, më 18 qershor 2021, nën udhëheqjen e moderatorit të emisionit Rexhep ef. Imeri, për dëgjuesit e Radio Vatit, në edicionin e 89 – të, sjell hoxhën Ahmed ef. Çilafi, hatib dhe imam pranë xhamisë “Lejletul Kadër ” të fshatit Kopanicë.
Tema: “Morali i Muhamedit a.s “
Emisioni transmetohet në ora 12:00.
Xhuma të begatë!