GRUPI I – HAXHI 2023

Niset aeroplani i parë me haxhinjtë e Shkupit, njëkohësisht ju informojm se procedura e nisjes për të gjithë haxhinjtë shkoi me sukses dhe që të gjithë gjinden në aeroplan drejt vendeve të shenjta.
I lutemi Allahut Fuqiplotë që udhëtimi të shkojë mbarë e të arrijnë shëndosh e mirë.
Myftiu i Shkupi dr. Qenan ef. Ismaili i shoqëruar me reisul Ulema h.hfz, Shaqir ef. Fetai ishin në përcjelljen e grupës së parë të haxhinjëve të Shkupit.
Ju informojmë se të gjithë haxhinjtë e grupës së parë janë shëndosh e mirë, dhe kanë kryer Umren në mëngjesin e sotshëm me datë 19 qershor.