HAXHINJTË E SHKUPIT ARRITËN NË MEDINE

Dje, me datë 14 korrik 2023, në oret e vona të natës, të gjithë haxhilerët e Shkupit arritën në Medine, u akomoduan në hotelin pranë xhamisë së Pejgamberit alejhi selam dhe të gjithë janë shëndoshë e mirë.
Sipas planit të paraparë ata do t’i zhvillojn edhe vizitat në Medinen e ndritshme.