IFTARE HUMANITARE

Myftinia e BFI – Shkup këtë vit përgjatë tërë muajit të bekuar të Ramazanit do të shtron iftare për:
– Studentë
– Familje me Jetim
– Familje në nevojë
Të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të jenë pjesë e këtyre iftareve, të paraqiten në zyret e Myftinisë deri më 15.03.2023 (e mërkurë)
Sqarim: Në iftaret e lartëpërmendura do të ketë privatësi të plotë dhe nuk do të publikohet asnjë fotografi e pjesëmarrësve.