INTERVISTË PËR TV SITEL

Më 19 prill 2023 Myftiu i Myftinisë së BFI – Shkup dr. Qenan ef.Ismaili zhvilloi një intervistë të shkurtë me gazetarin Marjan Nikov për Programin e mëngjesit të TV Sitel. Në këtë intervistë Myftiu foli mbi festën e Fitër Bajramit, përgatitjet dhe mënyrën e festimit.