“ISRAJA DHE MIRAXHI”

Më 17 shkurt 2023, me fillim në ora 11:30 u transmetua edicioni i 168 – të në kuadër të emisionit “Këshilla e Xhumasë” në valët 88.4 të Radio Vati.
Mysafir i këtij edicioni ishte Ilhan Eminov, i cili ligjëroi në temën: “Israja dhe Miraxhi”.
Emisionin e udhëheq referenti i Myftinisë së Shkupit hfz. Irfan ef. Sulejmani.