KËSHILLA E XHUMASË: “DASHURIA NDAJ ISLAMIT”

Myftinia e Shkupit, më 27 gusht 2021, me fillim në ora 12:00 nën udhëheqjen e moderatorit të emisionit, referent në Myftininë e Shkupit hfz. Irfan ef. Sulejmani, do të emetohet edicioni e 97 – të, në kuadër të emisionit “Këshilla e Xhumasë”.
I ftuar në këtë edicion, ishte hfz. Nesim ef. Bajrami, hatib, imam dhe mualim në xhaminë Nerez i poshtëm.
“Dashuria ndaj islamit” është tema që trajtoi Hfz. Nesim ef. Bajrami enkas për dëgjuesit e Radio Vatit.
Allahu ua pranoftë gjitha ibadetet dhe lutjet. Xhuma të pranuar!