KËSHILLA E XHUMASË: ‘DURIMI NË SPROVË’

Myftinia e Shkupit, sot, më 10 dhjetor 2021, me fillim në ora 11:30 nën udhëheqjen e moderatorit të emisionit, referent në Myftininë e Shkupit, Hfz.Irfan ef. Sulejmani, emetoi edicionin e 111- të, në kuadër të emisionit “Këshilla e Xhumasë” në Radio Vati.

I ftuar nga ana e Myftinisë së Shkupit, në këtë edicion të radhës është Amir ef. Mamuti, hatib dhe mualim pranë xhamisë së fshatit Straçincë.

Tema që trajton në këtë edicion Shaban Efendiu titullohet: “Durimi në sprovë”.

Xhuma të begatë!