KËSHILLA E XHUMASË: “KURBANI, DISPOZITA DHE RREGULLAT”

Myftinia e Shkupit, sot, më 16 korrik 2021, nën udhëheqjen e moderatorit të emisionit, Rexhep ef. Imeri, për dëgjuesit e Radio Vatit, në edicionin e 93 – të, sjell Prof.Dr. Taxhedin ef. Bislimi, hatib dhe imam pranë xhamisë së fshatit Grushinë.

“Kurbani, dispozita dhe rregullat” është tema që trajton Prof. dr. Taxhedin ef. Bislimi enkas për dëgjuesit e Radio Vatit.

Emisioni transmetohet në ora 12:00.

Xhuma të begatë!