KËSHILLA E XHUMASË NË RADIO VATI- “ADHURIMI SI PJESË MË ESENCIALE E JETËS”

Me datë 18 gusht 2023, me fillim në ora 12:30 transmetohet edicioni i 190- të në kuadër të emisionit “Këshilla e Xhumasë” në valët 88.4 në Radio Vati.
Mysafir i këtij edicioni është Florin ef. Ademi, i cili do të ligjërojë në temën: “Adhurimi si pjesë më esenciale e jetës”.
Emisionin e udhëheq referenti i Myftinisë së Shkupit Irfan Sulejmani.
Xhuma të begatë dhe lutje të pranuara!