KËSHILLA E XHUMASË NË RADIO VATI – “DEPRESIONI DHE STRESI”

Më 05 maj 2023, me fillim në ora 12:30 u transmetua edicioni i 176 në kuadër të emisionit “Këshilla e Xhumasë” në valët 88.4 në Radio Vati.
Mysafir i këtij edicioni ishte Reshat ef. Hoxha, i cili ligjëroi në temën: “Depresioni dhe stresi”.
Emisionin e udhëheq referenti i Myftinisë së Shkupit hfz. Irfan ef. Sulejmani.