KËSHILLA E XHUMASË NË RADIO VATI – “EDUKIMI I GJENERATËS SË RE”

Më 16 shkurt 2024, me fillim në ora 11:30 transmetohet edicioni i 215 –të në kuadër të emisionit “Këshilla e Xhumasë” në valët 88.4 në Radio Vati.
Mysafir i këtij edicioni është h. Xhevahir ef. Kamberi, i cili do të ligjërojë në temën: “Edukimi i gjeneratës së re”.
Emisionin e udhëheq referenti i Myftinisë së Shkupit hfz. Irfan ef. Sulejmani.
Xhuma të begatë dhe lutje të pranuara!