KËSHILLA E XHUMASË NË RADIO VATI- “FAMILJA NË ISLAM”

Me datë 03 nëntor 2023, me fillim në ora 11:30 transmetohet edicioni i 201 – të në kuadër të emisionit “Këshilla e Xhumasë” në valët 88.4 në Radio Vati.
Mysafir i këtij edicioni është Ridvan ef. Fejzullai, i cili do të ligjërojë në temën: “Familja në Islam”.
Emisionin e udhëheq referenti i Myftinisë së Shkupit Irfan Sulejmani.
Xhuma të begatë dhe lutje të pranuara!