KËSHILLA E XHUMASË NË RADIO VATI- “KURBANI DHE DISPOZITAT E TIJ”

Sot, më 23 qershor 2023, me fillim në ora 12:30 transmetohet edicioni i 183- në kuadër të emisionit “Këshilla e Xhumasë” në valët 88.4 në Radio Vati.
Mysafir i këtij edicioni është Nusret ef. Fazliu, i cili do të ligjërojë në temën: “Kurbani dhe dispozitat e tij”.
Emisionin e udhëheq referenti i Myftinisë së Shkupit Ali ef. Ziberi.
Xhuma të begatë dhe lutje të pranuara!