KËSHILLA E XHUMASË NË RADIO VATI – “MISIONI I THIRJES ISLAME – DAVETI”

Më 26 janar 2024, me fillim në ora 11:30 transmetohet edicioni i 212 –të në kuadër të emisionit “Këshilla e Xhumasë” në valët 88.4 në Radio Vati.
Mysafir i këtij edicioni është h. Ali ef. Sadiku, i cili do të ligjërojë në temën: “Misioni i thirjes islame – Daveti”.
Emisionin e udhëheq referenti i Myftinisë së Shkupit hfz. Irfan Sulejmani
Xhuma të begatë dhe lutje të pranuara!