“KËSHILLA E XHUMASË” NË RADIO VATI: “MUHAMEDI A.S I BESUESHËM DHE I DREJTË”

Sot, më 15 prill 2022, me fillim në ora 12:30 do të transmetohet edicioni i 128,-të në kuadër të emisionit “Këshilla e Xhumasë” në valët 88.4 të Radio Vatit.
Mysafir i këtij edicioni është imami dhe hatibi i xhamisë së Fshatit Draçevicë – Berat ef. Sadiki , i cili do të ligjërojë mbi temën: “Muhamedi a.s i besueshëm dhe i drejtë”.
Emisioni do të udhëhiqet nga referenti i Myftinisë së Shkupit, Hfz. Irfan ef. Sulejmani.
Xhuma të begatë e lutje të pranuara!