KËSHILLA E XHUMASË NË RADIO VATI – “NËNSHTRIMI NDAJ ALLAHUT XH.SH”

Më 9 shkurt 2024, me fillim në ora 11:30 transmetohet edicioni i 214 –të në kuadër të emisionit “Këshilla e Xhumasë” në valët 88.4 në Radio Vati.
Mysafir i këtij edicioni është h. Garib ef. Duraku, i cili do të ligjërojë në temën: “Nënshtrimi ndaj Allahut xh.sh”.
Emisionin e udhëheq referenti i Myftinisë së Shkupit h. Ali ef. Ziberi.
Xhuma të begatë dhe lutje të pranuara!