KËSHILLA E XHUMASË NË RADIO VATI- ” SPROVAT DHE DURIMI I BESIMTARIT”

Më 08 shtator 2023, me fillim në ora 12:30 transmetohet edicioni i 193- në kuadër të emisionit “Këshilla e Xhumasë” në valët 88.4 në Radio Vati.
Mysafir i këtij edicioni është Xhevahir ef. Kamberi, i cili do të ligjërojë në temën: “Sprovat dhe durimi i besimtarit”.
Emisionin e udhëheq referenti i Myftinisë së Shkupit Irfan Sulejmani.
Xhuma të begatë dhe lutje të pranuara!