KËSHILLA E XHUMASË NË RADIO VATI- ” UNITETI NË ISLAM”

Me datë,15 shtator 2023, me fillim në ora 12:30 transmetohet edicioni i 194 – në kuadër të emisionit “Këshilla e Xhumasë” në valët 88.4 në Radio Vati.
Mysafir i këtij edicioni është Samedin ef. Ismaili, i cili do të ligjërojë në temën: “Uniteti në islam”.
Emisionin e udhëheq referenti i Myftinisë së Shkupit Irfan Sulejmani.
Xhuma të begatë dhe lutje të pranuara!