KËSHILLA E XHUMASË NË RADIO VATI- “VLERA E TRE MUAJVE TË BEKUAR”

Më 12 janar 2024, me fillim në ora 11:30 transmetohet edicioni i 210 –të në kuadër të emisionit “Këshilla e Xhumasë” në valët 88.4 në Radio Vati.
Mysafir i këtij edicioni është h. Shaban ef. Tairi, i cili do të ligjërojë në temën: “Vlera e tre muajve të bekuar”.
Emisionin e udhëheq referenti i Myftinisë së Shkupit h. Ali ef. Ziberi.
Xhuma të begatë dhe lutje të pranuara!