KËSHILLA E XHUMASË: NJË JETË TJETËR NA PRET

Myftinia e Shkupit, sot, më 5 nëntor 2021, me fillim në ora 12:00 nën udhëheqjen e moderatorit të emisionit, referent në Myftininë e Shkupit, Hfz.Irfan ef. Sulejmani, do të emeton edicionin e 107- të, në kuadër të emisionit “Këshilla e Xhumasë” në Radio Vati.

I ftuar nga ana e Myftinisë së Shkupit, në këtë edicion të radhës është Ali ef. Ziberi hatib dhe imam pranë Xhamisë “Hixhri” në fshatin Kondovë.

“Një jetë tjetër na pret” është tema që trajtoi Ali ef. Ziberi enkas për dëgjuesit e Radio Vatit.

Xhuma të begatë e lutje të pranuara!