KËSHILLA E XHUMASË: “VLERA E MUAJIT MUHARREM”

Myftinia e Shkupit, sot, më 13 gusht 2021, nën udhëheqjen e moderatorit të emisionit, Bujar Muça, realizoi edicionin e 95 – të, në kuadër të emisionit “Këshilla e Xhumasë”.
I ftuar në këtë edicion, ishte hfz. Irfan ef. Sulejmani, hatib, imam dhe mualim pranë Xhamisë Me Dy Minare – Lagjja Vizbeg.
“Vlera e muajit Muharrem” është tema që trajtoi Hfz. Irfan ef. Sulejmani enkas për dëgjuesit e Radio Vatit.