LETËR E MYFTIUT TË SHKUPIT ME RASTIN E ZJARREVE NË SHQIPËRI

Me trishtim të thellë po ndjekim lajmet që mediat raportojnë për zjarret e përhapura në zonën e tunelit të Kalimashit.
Në këtë situatë kritike, ku po rrezikohen shumë vatra të kësaj zone, i lutemi All-llahut të Madhërishëm, Pranuesit të lutjeve tona, që t’i mbrojë e shpëtojë vëllezërit tanë dhe motrat tona në Shqipëri nga kjo sprovë që i ka goditur!
Lutemi për SHQIPËRINË!🤲🇦🇱
Dr. Qenan ef. Ismaili
Myfti i Shkupit