MESAZH NGUSHËLLIMI

MESAZH NGUSHËLLIMI
Sot, ia dorëzoi shpirtin All-llahut, Hafiz Adem ef. Iseni, imam pranë Mesxhidit ‘Mëshira’ në lagjen Fushë Tophanë.
Nga thellësia e zemrës i shprehim familjes së tij ngushëllimet më të sinqerta në emrin tim dhe Myftinisë së BFI – Shkup.
Familja e tij humbi njeriun e tyre të dashur, xhemati i tij imamin e sinqertë e të përkushtuar, kurse Shkupi një hoxhë të dalluar që i shërbeu xhematit dhe xhamisë gjatë gjithë jetës së tij.
Lusim Allahun e Madhërishëm që ta shpërblejë me Xhennet për kontibutin e tij!
Myftinia e BFI – Shkup
Dr.Qenan ef.Ismaili
Myfti