MESAZHI I XHUMASË NË XHAMINË “ISA BEU” NË BERLIN – GJERMANI

Më 5 janar 2024, Myftiu dr. Qenan ef. Ismaili me ftesë të këshillit të xhamisë “Isa Beu”, ishte pjesë e xhematit të xhamisë.
Myftiu u mirëpritë nga imami i xhamisë h. Remzi ef. Xhaferi, këshilli i xhamisë dhe një numër i madh i xhematit në Berlin.
Myftiu i Shkupit dr. Qenan ef. Ismaili, përcjelli mesazhin e xhumas në hutben e kësaj dite me lutje tek Allahu i Madhërishëm që të gjitha adhurimet dhe veprat e mira t’i pranojë.